Laddar…

Angelicaz

dantoy leksaker

Leksaker från Dantoy

Ett mycket populärt märke inom leksaker, det är Dantoy. Detta danska företag har mer än 55 års erfarenhet av denna bransch. Dantoy leksaker är idag mycket populära på dagis, på fritids, på skolor och det runt om i världen. Men det går även utmärkt att köpa hem till ditt eget barn. Många av de leksaker som kommer från Dantoy är svanenmärkta. Det finns leksaker för att leka med inomhus, så väl som utomhusleksaker. 

Bland roliga leksaker finns allt från strandleksaker, leksaksbilar, köksleksaker, sandlåde-leksaker och en massa annat. Det som alla leksaker har gemensamt, det är att de har en färgglad palett. Leksakerna i glada färger håller dessutom länge!

Dantoy leksaker är alla tillverkade i högkvalitativ plast. Den är mjuk, böjlig men stark. Dantoy själva ställer höga krav på sin tillverkning och att det ska vara säkra leksaker. Därför så kvalitetstestar de alltid alla produkter innan de går till försäljning.

Miljö, hälsa och hållbarhet

Dantoy arbetar även en hel del med att ta fram leksaker som har ett så litet klimatavtryck som möjligt. Därför är många av Dantoys leksaker Svanenmärkta. Världens första Svanenmärkta leksak är just från Dantoy och de blev licensierade för Svanen 2010.

Svanenmärkta plastleksaker ska leva upp till världens strängaste krav på plastinnehåll. Till exempel. Svanenmärkta produkter får inte innehålla skadliga ämnen, som till exempel ftalater, parfymer, BPA eller hormonstörande ämnen.

Alla leksaker är återvinningsbara samt att de alla uppnår högt ställda krav gällande miljö och hälsa så väl som att de alla har en långvarig hållbarhet.

När du köper Dantoy leksaker, så vet du med säkerhet att ditt barn inte kommer att komma i kontakt med några skadliga eller giftiga ämnen. Det kan vara rätt skönt att veta det, eftersom att barnen är ju det viktigaste vi har och vi vill skydda dem på alla sätt.

De bästa experterna på lek är barn

Att leka är viktigt eftersom lek är något som spelar en stor roll för barnets utveckling och stimulering av sinnena, fantasin och sociala färdigheter. Detta är något Dantoy har tagit fasta på och de erbjuder idag en mängd olika leksaker, där de låtit barn vara med under produktutvecklingen. 

I Dantoys sortiment finns det leksaker som passar väl för rollspel så väl som det finns utomhusspel, fordon, leksaker för sand, vatten och snö och för trädgården.

Köp Dantoy leksaker online

Om du vill satsa på att köpa Dantoy leksaker till ditt barn så kan du hitta en hel del av dessa hos Billig Lek. Bland annat finns det ett stort sortiment av bioplast-leksaker. Det är då leksaker som tillverkats av återvunnen plast. Bland annat kan du hitta lastbilar, racerbilar och traktorer. Det finns även leksaksmat, tallrikar och annat för att leka rollekar. Det finns också fina fordon så som polismotorcykel, rosa prinssess-scooter och mycket mer. 

Hos Billig Lek kan du även hitta en hel del andra bra leksaker för barn i olika åldrar och det till bra priser. Det är inte fel att kunna överraska ditt barn med en leksak. Det finns mycket att välja på i denna leksaksbutik online!